Loje fjalesh – Gjej fjalen shqipe 1.6.9z Free Mod APK

Loje fjalesh – Gjej fjalen shqipe 1.6.9z Free Mod APK

Description of Loje fjalesh - Gjej fjalen shqipe

Get the New Loje fjalesh – Gjej fjalen shqipe APK Mod + Data with latest version of v1.6.9z. On Play store, The App have got Good Ratings of / 10. It was last updated on 2020-08-02. The Users can run this app in Minimum Android 4.2+ devices. The App has been downloaded for more then 10,000+ times on Google Play. Also, 56 have given their precious votes for this app.

Loje Fjalesh | Guess the word – albanian game

Loje e bukur ne shqip per te kaluar kohen.

Per te luajtur
Per te gjetur fjalet duhet te bashkosh rrathet me shkronja. Ti mund te bashkosh vetem shkronja qe jane ngitur njera tjetres lart-poshte ose majtas-djathtas dhe jo diagonalisht.Kur ngecesh ne nje nivel mund te perdoresh monedh per te kaluar ne tjetri.

Shpresojme tju pelqeje dhe mos harroni te na jepni 5 yje.
Loja eshte me e bukur

App Information of Loje fjalesh - Gjej fjalen shqipe

App Name Loje fjalesh - Gjej fjalen shqipe
Package Name com.erald.gjejfjaletneshqip
Version 1.6.9z
Rating ( 56 )
Size 10.3 MB
Requirement Android 4.2+
Updated 2020-08-02
Installs 10,000+
Category Games, Trivia
Developer

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *