Zsebra 4.4 APK + Mod Android

Zsebra 4.4 APK + Mod Android

Description of Zsebra

Do you want to get Zsebra MOD APK with Data for your Android Phone? So, Get it now! The Users can run this app in Minimum Android 4.0+ devices. More then 77 App Store users have voted for Zsebra. The App has been downloaded for more then 1,000+ times on Google Play. The Popularity of this app is immense, because it have ratings of 10. The App is published with version 4.4. The App updated last on 2020-02-18.

Sok embernek okoz gondot, hogy a lakóhelyén nem fogható a Klubrádió.
Az ő számukra eddig is voltak megoldások (internetes rádió, számítógépen, vagy okostelefonon keresztüli műsorhallgatás), de ezek közös hátránya, hogy a műsorhallgatás idején netközelben kell lennünk Ráadásul ezek mindegyike egy egyszeri nagyobb beruházást, és/vagy folyamatos költségeket is jelent.
A Zsebra képes letölteni mobiltelefonra a Klubrádió archívumának bármelyik műsorát, amit aztán a kedvenc médialejátszónkkal akkor is meg tudunk hallgatni, amikor nem vagyunk netközelben.
Természetesen a letöltéshez szükségünk van valamilyen internet hozzáférésre. A gyorsasága, korlátlansága és ára miatt legmegfelelőbb a wifis kapcsolat, de a mobilinternet is megfelel.
A Zsebra nagy előnye hogy akár egy külföldi nyaralás során a szállodában, vagy egy internet kávézóban is letölthetjük a Klubrádió műsorait, amiket aztán még a strandon is hallgathatunk.
Ilymódon ugyan az éppen adásban levő műsorhoz nem férhetünk hozzá, de egy kis idő elteltével bármelyik műsor letölthető lesz.
It is a problem for many people that the Club Radio cannot be found in their place of residence.
They have had solutions to them (Internet radio, computer or smartphone listening), but they have a common disadvantage that we have to be close to listening at the time of listening.
Zsebra is able to download any program of the Club Radio archive to a mobile phone, which we can still listen to with our favorite media player when we are not near you.
Of course, we need some internet access to download. Due to its speed, unrestrictedness and price, the wifi connection is the most appropriate, but the mobile internet is also suitable.
The great advantage of Zsebra is that you can download the Club Radio programs at the hotel or at an internet cafe, which you can even listen to on the beach.
In this way, we cannot access the program that is currently broadcast, but after a short time, any program will be downloadable.
– A törlés/lejátszás menüben a műsorcímek vége néha nem volt látható.
– Stabilitás javítása.

App Information of Zsebra

App Name Zsebra
Package Name hu.tavisaman.zsebra
Version 4.4
Rating ( 77 )
Size 2.5 MB
Requirement Android 4.0+
Updated 2020-02-18
Installs 1,000+
Developer

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *